Menü Bezárás

Megváltozott munkaképességű munkavállalók rehabilitációs foglalkoztatása

Akkreditált foglalkoztatóként munkavégzési lehetőséget biztosítunk megváltozott munkaképességű munkavállalók számára.

Az Alapítvány foglalkoztatási rehabilitációját elősegíti: részmunkaidőben való foglalkoztatás, rendszeres mentori támogatás, ha szükséges pszichológus bevonása, olyan munkafajták biztosítása, melyek a megváltozott munkaképességű személy határozatában a foglalkozási rehabilitációs szakvéleménynek megfelelő.

A mentális támogatás, a stabil környezet biztosítása az Alapítvány által, olyan lelki és fizikai stabilitást alapoz meg ezeknél a munkavállalóknál, aminek segítségével életminőségük fejleszthető, fenntartható.

Az Alapítvány által biztosított feladatok, környezet megteremtik a megváltozott munkaképességű munkavállalóink részére azokat a körülményeket, melyek megalapozzák a sikeres rehabilitációt, azon személyek esetében akiknek egészségi állapota lehetővé teszi, a nyílt munkaerőpiacon való elhelyezkedést.

A munkavállalóink tartós minősítésű foglalkoztatottak, 4-6 órában történik a foglalkoztatás. A munkakezdés igény szerint változik, a munkaszervezés szempontjából figyelembe tudjuk venni az egyedi kéréseket.

A szervezet által foglalkoztatott megváltozott munkaképességű munkavállalók a bentlakásos otthon munkájában vesznek részt szociális gondozóként, takarítóként, segítőként, adminisztratív munkakörben. A munkavállalóink részére biztosítjuk az egészségkárosodásuknak megfelelő munkakörülményeket, a szükséges segédeszközöket.

A foglalkoztatás alapjaiban eléri a célját, hozzájárul a megváltozott munkaképességű munkavállalók mentális egészségmegőrzéséhez, növeli önbecsülésüket, segíti megmaradt munkavégző képességük szintente tartását, fejlesztését, a munkából szerzett jövedelmük pedig javítja önmaguk és esetleg családjuk létfenntartását.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support