Menü Bezárás

Kézműves termékek

A fogyatékossággal élő emberek számára a kreatív termelő munka különleges kihívást, örömöt és elismerést jelent. Célunk mások számára is esztétikus és minőségi tárgyakat létrehozni. Munkánk eredményeként nyilvánvalóvá válik mindenki számára a fogyatékossággal élők társadalmi hasznossága is.

Aktuális bemutató vásáraink helyszínéről, egyéb vásárlási lehetőségről  az alábbi telefonszámon és e-mail elérhetőségen lehet érdeklődni.

tel: +36303795027
email:  alap@hornyakalap.hu

Rózsafüzér

A rózsafüzér a legegyszerűbb  eszköz az imádság és a meditáció támogatására. A rózsafüzér gyöngyei számolják az imákat, ahogy hangosan vagy a lélek csendjében szólnak. A rózsafüzér imádság gyöngyökre támaszkodva követi nyomon, hogy hányszor mondunk el egy adott imádságot.

A hagyományos vagy öttizedes rózsafüzéren 59 db gyöngyszem található. A tizedeket lezáró nagy különálló szemek (öregszemek)  méretükben is kiemelkednek, így megkönnyítik az imáink sorrendjének tartását. A gyöngyszemek között a távolságot Miyuki kristály kása gyöngyök adják. Ezek az igényes imafüzérek nyakba is akaszthatók. A feszület fémötvözetből készült, mely a felületkezelő eljárás során kapta az ezüst színű, fényes bevonatát.

Ára: -1299 Ft

A hagyományos vagy öttizedes rózsafüzéren 59 db gyöngyszem található. A tizedeket lezáró nagy különálló szemek (öregszemek)  méretükben is kiemelkednek, így megkönnyítik az imáink sorrendjének tartását. Az öregszemeket ásványok adják, melyek nemcsak gyönyörűek, hanem különlegessé is teszik a füzért. A gyöngyszemek között a távolságot Miyuki kristály kása gyöngyök adják. Ezek az igényes füzéreknyakba is akaszthatók. A feszület fémötvözetből készült, mely a felületkezelő eljárás során kapta az ezüst színű, fényes bevonatát.

Az elkészítés során felhasznált ásványok:  ametiszt, fehér jade, barack jade,  fekete obszidián.

Ára: -1499 Ft

A hagyományos vagy öttizedes rózsafüzéren 59 db gyöngyszem található. A tizedeket lezáró nagy különálló szemek (öregszemek)  méretükben is kiemelkednek, így megkönnyítik az imáink sorrendjének tartását. A gyöngyszemek között a távolságot Miyuki kristály kása gyöngyök adják. Ezek az igényes imafüzéreknyakba is akaszthatók, a középső érmen  Szűz Mária képével. A középérem a feszület fémötvözetből készült, mely a felületkezelő eljárás során kapta az ezüst színű, fényes bevonatát.

Ára : -1399 Ft

Angyali ékszereinket azok számára készítettük, akik szívesen viselnék a mindennapok során az általunk készített termékeket.

Fülbevaló: Angyalt ábrázoló elegáns ékszer. Aranyszínű fényesen bevont fémszálból és gyöngyből készült. Ára :- 600 FT

Karkötő: Egytizedes, 10 szemes rózsafüzér. A rózsafüzér  fa, illetve üveggyöngyből készült. A szemek mérete: kb. 6 mm átmérőjű. A kereszt és a középérem fémötvözetből készült, mely a felületkezelő eljárás során kapta az ezüst színű, fényes bevonatát. Ára : – 500 FT

Nyaklánc: Ezüstszínű nyakék, apró ovális szemű láncból és fényes k medálból, mely angyalkát ábrázol kis szárnyakkal. A nyaklánc delfinkapoccsal záródik. Ára :- 500 Ft

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out LoudPress Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out LoudPress Enter to Stop Reading Page Content Out LoudScreen Reader Support